VitaJuwel


Inleiding


VitaJuwel zijn met edelstenen gevulde glazen staven of houders, die het water geplaatst worden om dit te vitaliseren. Zijn fascinatie verkrijgen de VitaJuwel producten niet alleen door zijn aansprekende design, maar ook door zijn effectieve, energetische veredeling van het drinkwater. De hoogwaardige en in de waarste zin van het woord selecte edelstenen in VitaJuwel bevatten krachten, die het water in de karaf niet onberoerd zullen laten. Geen bovennatuurlijke vibraties, maar heel concrete, fysisch meetbare geluidsgolven en elektromagnetische frequenties worden door de gebruikte edelstenen aan het omringende water afgegeven. De werking van het gevitaliseerd water kon in het biologisch rapport van het Hagalis-Instituut met wetenschappelijke methoden worden bewezen door Michael Gienger, Tübingen.
Michael Gienger heeft vooral met zijn bijdragen voor de steengeneeswijze internationaal aanzien verkregen. Hij is medeoprichter van de onderzoeksgroep Steinheilkunde Stuttgart en van de Vereniging Steinheilkunde. 
Een samenvatting en link naar het volledige rapport bevinden zich verder in dit artikel!

Awards

VitaJuwel is winnaar van de Gastro Vision Förderpreis 2008. Er van afgezien of men zich intensief met de positieve werking bezighoudt of alleen de eigen culinaire omgeving wil verfraaien, VitaJuwel raakt en fascineert de mensen op vele manieren en ontlokt daarbij het water weer een van zijn vele geheimen. Die mening was ook de jury van de “Gastro Vision Förderpreis 2008” toegedaan, en verkoos het VitaJuwel als meest vernieuwende product in de branche. Deze begeerde onderscheiding bevestigt dat het VitaJuwel een trendsettend product is, helemaal van deze tijd. Een esthetische en effectieve verrijking binnen de wereld van het gezonde water, gericht op de geneugten van het goede leven. Het gaat daarbij niet alleen om een nieuwe uitvinding, maar ook om een nieuw bewustzijn. De kwestie is deze: willen we water verder steeds vaker en meer met chemische toevoegingen drinkbaar maken of willen we het met de kracht van de natuur veredelen en van schadelijke stoffen bevrijden.

Keurmerk

Biologisch rapport

Het Instituut Hagalis AG is een internationaal actief laboratorium voor kwaliteitsanalyse van levensmiddelen, water en alledaagse gebruiksvoorwerpen.


Voor het volledig rapport in het Duits: klik hier en voor in het Engels: klik hier.