Locatie en Openingstijden

Stationsstraat 9
6365 CK Schinnen
Netherlands

T: 046 443 1604

Ma en Di: GESLOTEN
Wo t/m Vr: 11.00 - 17.00 u.
Za: 10.00 - 16.00 u. 

Het Clusterke is een fysieke winkel en geen online shop. Er worden geen producten verzonden!
Voor de aankoop van een product bent u welkom in onze winkel op locatie.

Route info

Met de auto

Vanuit Eindhoven A2 richting Maastricht
Volg borden Heerlen/Aken A76 tot afslag Schinnen/Brunssum/Nuth. Einde afslag rechtsaf richting Schinnen. Bij de volgende rotonde 2e afslag richting Schinnen. Einde van deze weg rechtsaf onder de snelweg door en direct weer rechtsaf. Blijf de weg volgen en ga na het passeren van de spoorwegovergang rechtsaf de Stationsstraat op. Doorrijden tot ca. 30 meter voor het einde van de Stationsstraat (T-splitsing). Onze winkel ligt aan de linkerkant.

Vanuit België, grensovergang Maasmechelen
Volg borden Heerlen/Aken A76 tot afslag Schinnen/Brunssum/Nuth Einde afslag rechtsaf richting Schinnen. Bij de volgende rotonde 2e afslag richting Schinnen. Einde van deze weg rechtsaf  onder de snelweg door en direct weer rechtsaf. Blijf de weg volgen en ga na het passeren van de spoorwegovergang rechtsaf de Stationsstraat op. Doorrijden tot ca. 30 meter voor het einde van de Stationsstraat (T-splitsing). Onze winkel ligt aan de linkerkant.

Vanuit Aken, Duitsland
Volg borden A76 richting Antwerpen/Eindhoven tot afslag Schinnen/Brunssum/Nuth. Einde afslag links aanhouden richting Nuth/ Schinnen. Bij de volgende rotonde 2e afslag rechts richting Schinnen. Einde van deze weg rechtsaf onder de snelweg door en direct weer weer rechtsaf. Blijf de weg volgen en ga na het passeren van de spoorwegovergang rechtsaf de Stationsstraat op. Doorrijden tot ca. 30 meter voor het einde van de Stationsstraat (T-splitsing). Onze winkel ligt aan de linkerkant.


Met openbaar vervoer

Met de trein
Station Schinnen in is te bereiken op het traject tussen Heerlen of Sittard met de stoptrein van Arriva elk halfuur. Van het station loopt u naar de Sstationstraat in oostelijke richting. Bijna aan het einde voor de T-splitsing bevind de winkel zich aan de linkerkant op nummer 9. Het zijn ongeveer 10 min lopen op een afstand van ca. 850 meter.

Met de bus
Met de buslijn 53 kunt u ons bereiken. Vanuit het busstations 'Holleweg' of 'Dorpsstraat' is het nog een 3 minuten lopen op een afstand van ca 270 meter. Vanuit busstation 'Station Schinnen' is het nog 10 min lopen op een afstand van ca. 850 meter.