Drinkwaterzuivering

Water, de bouwsteen van alles wat leeft! Of het nu gaat om de dorst te lessen, het bewegen van lichaamsdelen, het schoon houden van onze omgeving, of industriële processen. Water vormt de basis van alles.

Gezondheid berust op vele factoren maar geen enkele is zo van belang als water. De manier waarop we water gebruiken is heel belangrijk voor zowel de lichamelijke als de geestelijke gezondheid. Het menselijk lichaam bestaat immers voor meer dan 70% uit water. Zonder water, geen leven. Voor alle lichaamsfuncties is water nodig. Ieder weefsel, elk orgaan en systeem werkt met behulp van water. Dat bij de bloedcirculatie water nodig is, ligt voor de hand. Hetzelfde geldt voor het gehoor, gezichtsvermogen en alle functies van het spijsverteringsstelsel. Zonder water kunnen we niet slikken, met de ogen knipperen of praten. Als u hierover nadenkt werken uw hersencellen en gebruiken zij daarbij water. Deze bestaan voor meer dan 75% uit water. Ook om helder en goed te denken is (voldoende) zuiver water nodig. Om het niveau van water in uw lichaam op peil te houden is het drinken van minimaal acht glazen water per dag een algemene regel. Maar ook bij bij de bereiding van voedsel kunt u het beste zuiver water gebruiken. Kortom, voor een gezond leven is zuiver water absoluut noodzakelijk.

De filter

Het principe van omgekeerde osmose is gebaseerd op de natuurlijkere werking van het menselijk lichaam. De cellen van ons lichaam halen hun bouwstoffen uit het bloed door middel van osmose. Zo worden de bouwstenen afgescheiden van het bloed. Omgekeerde osmose werkt volgens hetzelfde principe, het membraan laat water door, maar de (voor ons lichaam schadelijke) stoffen worden tegen gehouden. Wat overblijft is zuiver, lekker en gezond water.

Het bedrijf

De Fontein biedt overal waar water nodig is de juiste systemen om de vereiste zuiverheid van het te gebruiken water te krijgen. Gaat het om (drink)water bij u thuis, op kantoor, in de scheepvaart of industrie? Wij hebben voor u dé oplossing! Alles onder 1 dak! De Fontein heeft meer dan 15 jaar ervaring in de waterbranche en past de opgedane kennis onder andere toe om te selecteren op de beste kwaliteit tegen de beste prijs. Hierbij wordt niet alleen gekeken naar de aanschafprijs maar ook naar de gebruikskosten en de daaraan te stellen kwaliteitseisen. Door het in de loop der jaren opgebouwde netwerk en de daaraan gerelateerde bron van kennis kan De Fontein u het beste product leveren tegen de beste prijs.

Water ontharding

Met een waterontharder van De Fontein geniet u van zacht water in uw gehele woning. Het systeem werkt door middel van een harsfilter dat direct na uw watermeter geplaatst wordt. Door middel van zout reinigt het systeem zijn filter automatisch en heeft u er geen omkijken naar. Het enigste wat het systeem nodig heeft is zout, de rest gaat vanzelf!

All-in-one watercoolers + Cookers

De nieuwste generatie watercoolers met ingebouwd zuiveringsysteem leveren de beste kwaliteit water met een lekkere smaak. De watercoolers zijn op elk gewenste plek te installeren en het design past binnen elke omgeving. Het systeem is van top kwaliteit waardoor slechte Vlieger eenmaal per jaar een onderhoudsbeurt nodig is. Zonder water geen leven zater en gezondheid.

Voor informatie: Ger de Vlieger, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. tel. +31620362225

Logo De Fontijn 

Voor meer informatie en/of bestellingen gebruik ons contactformulier.